Vakantiewerkers gezocht Vakantiewerkers gezocht Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde jongere die wel bij ZuidOostZorg vakantiewerk wil doen? Lees meer
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde

 

Fris en ruim verpleeghuis
Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Elke woning in het verpleeghuis heeft een echtparenkamer.

 

Geen moment vervelen
Er zijn verschillende voorzieningen in Stellinghaven. Zo is er een winkel, kunt u terecht bij een kapper, schoonheidsspecialist en pedicure, maar ook de fysiotherapeut en ergotherapeut bezoeken. Daarnaast is er een grand café, dat dagelijks is geopend. Ook inwoners van Oosterwolde en omstreken komen hier graag een kopje koffie drinken, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

 

Grand café Stellinghaven Oosterwolde

 

PREZO-keurmerk
Verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde heeft PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling & dagactiviteiten. Het keurmerk geeft aan dat Stellinghaven aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid 

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2016 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Gastvrijheidszorg
Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan het creëren van een prettige en gastvrije omgeving voor de cliënt in Stellinghaven. Hiermee heeft verpleeghuis Stellinghaven drie sterren behaald bij Gastvrijheidszorg met Sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Met als doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

 

Samenwerking met buren
Stellinghaven heeft een intensieve samenwerking met de overburen openbare basisschool ‘Tussen de Singels’. Hier worden diverse activiteiten gezamenlijk ondernomen. Hierbij staat ontmoeting centraal.De activiteiten kunnen plaatsvinden in de kas, maar ook in de huiskamer of op school. Met dit project heeft Stellinghaven in juni 2013 de grote Appel van Oranje gewonnen en uit handen van Koningin Maxima mogen ontvangen. 

Hier kunt u een filmpje bekijken.

 

 

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties