"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde

 

Fris en ruim verpleeghuis
Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Elke woning in het verpleeghuis heeft een echtparenkamer.

 

Geen moment vervelen
Er zijn verschillende voorzieningen in Stellinghaven. Zo is er een winkel, kunt u terecht bij een kapper, schoonheidsspecialist en pedicure, maar ook de fysiotherapeut en ergotherapeut bezoeken. Daarnaast is er een grand café, dat dagelijks is geopend. Ook inwoners van Oosterwolde en omstreken komen hier graag een kopje koffie drinken, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

 

Grand café Stellinghaven Oosterwolde

 

PREZO-keurmerk
Verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde heeft PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling & dagactiviteiten. Het keurmerk geeft aan dat Stellinghaven aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid 

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Samenwerking met buren
Stellinghaven heeft een intensieve samenwerking met de overburen openbare basisschool ‘Tussen de Singels’. Hier worden diverse activiteiten gezamenlijk ondernomen. Hierbij staat ontmoeting centraal.De activiteiten kunnen plaatsvinden in de kas, maar ook in de huiskamer of op school. Met dit project heeft Stellinghaven in juni 2013 de grote Appel van Oranje gewonnen en uit handen van Koningin Maxima mogen ontvangen. 

Hier kunt u een filmpje bekijken.

 

 

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties