"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Thuiszorg in Friesland van ZuidOostZorg

Als u thuiszorg wilt in Friesland kunt u terecht bij ZuidOostZorg. Wij hebben verschillende thuiszorg locaties door Zuidoost Friesland en kunnen u hiermee een uitstekende service bieden. Daardoor kunt u zo lang mogelijk comfortabel thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen met uw persoonlijke wensen centraal.

 

Specialistisch kennis en ondersteuning bij thuiszorg in Friesland

De thuiszorg medewerkers van ZuidOostZorg in Friesland zijn echte professionals. Ze hebben de kennis om u thuis zorg te bieden en verplaatsen zich in uw persoonlijke situatie. Zo bieden ze in Friesland thuiszorg die bij u past. Denk aan persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het wassen, aan- of uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken, oog druppelen en hulp bij het innemen van medicijnen. Of specialistische thuiszorg in Zuidoost Friesland als pijnbestrijding, sondevoeding, injecteren, insuline spuiten, wondverzorging en wondcontrole.

 

Thuiszorg in Friesland: efficiënt met tijd en geld

Onze kleine wijkteams voor thuiszorg in Zuidoost Friesland kennen u goed. Dat is plezierig voor u en zo kunnen de medewerkers snel actie ondernemen als het nodig is. Bovendien let ZuidOostZorg op de kosten en handelen zo efficiënt mogelijk en houden we de kosten voor thuiszorg in Friesland laag.

 

Begeleiding bij thuiszorg in Friesland en uw mantelzorger

Als u herstelt van een ziekte, kan ZuidOostZorg u helpen met thuiszorg in Friesland. Zoals u dat wilt en daar waar u en uw mantelzorger het nodig hebben. We ondersteunen ook uw mantelzorger en kijken waar de mogelijkheden liggen.

 

Meer informatie over thuiszorg in Friesland

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over thuiszorg van ZuidOostZorg? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!