"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Woonzorgcentrum Sinnehiem

Nieuw en modern woonzorgcentrum
Woonzorgcentrum Sinnehiem is een nieuw, modern vormgegeven zorgcomplex vlakbij het centrum van Haulerwijk. Dit nieuwe woonzorgcentrum biedt deels zorg aan cliënten van zorggroep Liante en deels van ZuidOostZorg. Liante heeft 64 appartementen en ZuidOostZorg 28 appartementen. Daarnaast zijn er 21 aanleunwoningen.

 

 

Diverse faciliteiten in Sinnehiem
In het woonzorgcentrum bevinden zich ondermeer de volgende faciliteiten: restaurant, grand café, fysiotherapie, kapsalon en een buurtsuper. Hier kunt u als u het wenst gebruik van maken.

 

 

PREZO-keurmerk
Sinnehiem heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling. Het keurmerk geeft aan dat Sinnehiem aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Familienet
Medewerkers en familie van de cliënt communiceren met elkaar op familienet. Het is een makkelijk en leuk communicatiemiddel waar je berichten, foto's en documenten met elkaar deelt.

Bezoekadres
Sinnehiem 1
8433 JP Haulerwijk

T (0516) 56 82 82
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties