"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Woonzorgcentrum De Wiken in Drachten

 

Centraal in de wijk De Wiken
Woonzorgcentrum De Wiken ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van een winkelcentrum en het openbaar vervoer. De Wiken is een woonzorgcentrum met 50 eenpersoonsappartementen. Daarnaast heeft De Wiken twee appartementen voor kortdurend verblijf. Ongeveer 10 appartementen zijn bedoeld voor ouderen met een verpleeghuisindicatie. Woonzorgcentrum De Wiken geeft alle cliënten het thuisgevoel.

Ontmoetingsplek De Wiken
Kloppend hart van woonzorgcentrum De Wiken is de ronde ontvangsthal waar altijd wel iets gebeurt. Het is daardoor een ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Aan de ontvangsthal zijn op de verschillende etages zitjes geplaatst, waar men lekker kan zitten. De cliënten maken hiervan dagelijks gebruik.

 

Hal in De Wiken

PREZO-keurmerk
De Wiken heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf & dagactiviteit. Het keurmerk geeft aan dat De Wiken  aantoonbare kwaliteit van zorg levert. Belangrijk bij dit keurmerk is dat de tevredenheid van de cliënten is meegenomen. De Wiken is zelfs met een 8,0 beoordeeld door haar cliënten.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

Bezoekadres
Dwarswyk 346 A
9202 CA Drachten

T (0512) 58 10 00
F (0512) 58 10 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties