Vakantiewerkers gezocht Vakantiewerkers gezocht Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde jongere die wel bij ZuidOostZorg vakantiewerk wil doen? Lees meer
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Verpleeghuis Neibertilla in Drachten

 

Over verpleeghuis Neibertilla

Neibertilla is een verpleeghuis ‘nieuwe stijl’ nabij het centrum van Drachten. Het biedt plaats aan 217 cliënten en het is daarmee onze grootste locatie. U kunt in Neibertilla terecht voor specialistische diensten en producten, waarbij het doel is dat u uiteindelijk weer naar huis gaat. Mocht dat niet mogelijk blijken, dan kunt u doorstromen naar langdurige verpleeghuiszorg binnen Neibertilla.


Expertisecentrum 

Het expertisecentrum biedt kwalitatief hoogwaardige en klantgericht zorg. Uw vraag is daarbij leidend voor ons zorgaanbod, dat gericht is op welzijn, behandeling en onderzoek. Vanuit het expertisecentrum bieden we u ondersteuning in uw eigen woonomgeving óf u kunt terecht in ons verpleeghuis nieuwe stijl voor behandeling en/of verblijf. Wordt u (tijdelijk) opgenomen in de gastvriendelijke omgeving van het verpleeghuis, dan blijft onze focus gericht op (spoedige) terugkeer naar uw eigen woonomgeving.

 

Binnen het expertisecentrum zijn expertteams aanwezig. Een expertteam onderzoekt, observeert en behandelt. Deze teams worden samengesteld rondom specifieke doelgroepen en zorgvragen en bestaan uit, bijvoorbeeld, een verpleegkundige, een specialist ouderengeneeskunde en een ouderenpsychiater.

 

OER-keurmerk
Neibertilla is het OER-keurmerk toegekend. OER staat voor Ondersteuning Eigen Regievoering, dit betekent dat de wens/vraag van de cliënt als startpunt dient voor het organiseren van hulp-, zorg- en dienstverlening. Met het toekennen van het keurmerk is gebleken dat Neibertilla voldoet aan de strenge eisen van het OER-model en daarmee de cliënt centraal stelt binnen haar dienstverlening.

 

PREZO-keurmerk
Neibertilla heeft het gouden PREZO-keurmerk VV&T in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling & dagactiviteiten. Het keurmerk geeft aan dat Neibertilla aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid. In 2016 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Een comfortabele woonomgeving

Bij de bouw van het nieuwe Neibertilla is alles erop gericht geweest om u een comfortabele woonomgeving te bieden. Het gebouw is licht van binnen door de vele ramen. Door alle gezellige hoekjes en de frisse kleuren voelt u zich hier snel op uw gemak. U kunt vanuit Neibertilla ook gebruik maken van alle faciliteiten die bij Sûnenz worden geboden: een bloemenwinkel, een kapper en een biologische supermarkt zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Ook kunt u bij Sûnenz terecht voor lichamelijke oefeningen of eet u een lekker hapje in het restaurant.

 

Gastvrijheidszorg
Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan het creëren van een prettige en gastvrije omgeving voor de cliënt in Neibertilla. Hiermee heeft Neibertilla drie sterren behaald bij Gastvrijheidszorg met Sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen met als doel om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

 

Postadres
Postbus 604
9200AP Drachten
Bezoekadres
Burg. Wuiteweg 140
9203KP Drachten

T (0512) 57 18 00
F (0512) 57 19 00
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties