Revalidatiecentrum Marrewyk in Drachten

 

Revalidatiecentrum Marrewyk

Marrewyk is een revalidatie- en reactiveringscentrum. Het biedt plaats aan 34 revalidatie- en reactiveringscliënten. U kunt in Marrewyk revalideren na een ziekenhuisopname of als  uw huisarts het nodig vindt dat u in Marrewyk wordt opgenomen voor reactivering.

 

Gespecialiseerd in revalidatie

Revalidatiecentrum Marrewyk is gespecialiseerd in revalidatie en reactivering. Binnen Marrewyk zijn twee deskundige teams werkzaam, die u helpen bij uw herstel. Het ene team is gespecialiseerd in revalidatie na een heup-/knie-operatie. Het andere team heeft specifieke kennis over revalidatie na een beroerte/CVA.

 

Ziekenhuis Nij Smellinghe dichtbij

Revalidatiecentrum Marrewyk is gevestigd in Drachten, op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe. Door de goede contacten met de specialisten krijgt u zeer deskundige zorg. Als u voor een onderzoek of een behandeling in het ziekenhuis moet zijn, bent u vlakbij. De nabijheid van Nij Smellinghe zorgt ervoor dat we goed en snel kunnen schakelen bij vragen of onduidelijkheden. Ook kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die het ziekenhuis biedt. Zoals de winkel, het postkantoor, de bloemenzaak of het restaurant.

 

Bezoekadres
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

T (0512) 58 84 75
F (0512) 58 84 77
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties