"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Activiteiten in De Waadwente

Activiteiten
Wekelijks worden er in De Waadwente verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de mannen- en de vrouwensoos, bingo en iedere vrijdagmiddag is er een borreluurtje. Iedere zondag kunt u de kerkdienst bezoeken.

 

 

Naast de vaste wekelijkse activiteiten worden regelmatig wisselende activiteiten aangeboden, zoals de koersbalcompetitie en kookactiviteiten. De locatie beschikt over een mobiele kookunit, waardoor de bewoners, bij een georganiseerde activiteit, kunnen koken op de afdeling.

 

Faciliteiten
In de Waadwente kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een kapper en de bibliotheek. Op medisch advies kunt u de pedicure bezoeken.

Activiteitenagenda 
De waadwente organiseert regelmatig activiteiten en workshops waar u aan kunt deelnemen indien u woonachtig bent in Dokkum en omgeving. Hefet u vragen over de activiteitenagenda of wilt u zich opgeven? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met Masha Raap-Bongenaar via 06-200424438.

Kookworkshop mannen over de kook
Heren in Dokkum en omgeving opgelet: heeft u altijd al een maaltijd willen maken waar u trots op kunt zijn? Chefkok Masha neemt de heren mee op ontdekkingstocht in de keuken. Tijdens de cursus gaan de deelnemers aan de slag om te leren koken volgens de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken, biologisch en met streek- en seizoensgebonden producten. Een workshop die u zeker niet wilt missen. U kunt zich aanmelden voor een of meerdere workshops en per keer betalen. 

Data:
Start donderdag 13 december 2018 
Donderdag 17 januari 2019
Donderdag 14 februari 2019(speciaal thema)
Donderdag 14 maart 2019
Donderdag 18 april 2019

Tijdstip: 16:30 uur
Kosten: €18,50 (inclusief koffie en een drankje tijdens het diner)
Locatie: restaurant Bysunder. 

Vitaliteitswandelingen 

Actief bezig zijn, een praatje maken en leren over (vitaal) ouder worden. Dat is het doel van de vitaliteitswandelingen in Dokkum (verpleeghuis de Waadwente). Een nieuw initiatief met een gezond karakter!

Elke maand vindt er een vitaliteitswandeling plaats met
een nieuw thema:
• ouder worden en het belang van beweging
• vergeetachtigheid
• reumatische klachten en het
behoud van zelfstandigheid
• omgaan met eenzaamheid
• het belang van goede (h)eerlijke voeding

U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.
De kosten bedragen € 5,- inclusief een bakje koffie en/of
thee. De wandeling heeft een afstand van ongeveer
4 kilometer. De eerstvolgende wandeling vindt plaats op
dinsdag 12 maart om 10.00 uur.

Meld u aan, want dit wilt u niet missen! Stuur een e-mail naar masha.raap@zuidoostzorg.nl om u aan te melden of bel naar 06-200 42 438 voor meer informatie.

Data (elke wandeling start om 10.00 uur) 
Dinsdag 12 maart 
Dinsdag 16 april 
Dinsdag 14 mei 
Dinsdag 11 juni 

Postadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum
Bezoekadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum

T 0519- 29 13 66
receptiewaadwente@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties