"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Activiteiten in De Waadwente

Activiteiten
Wekelijks worden er in De Waadwente verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de mannen- en de vrouwensoos, bingo en iedere vrijdagmiddag is er een borreluurtje. Iedere zondag kunt u de kerkdienst bezoeken.

 

 

Naast de vaste wekelijkse activiteiten worden regelmatig wisselende activiteiten aangeboden, zoals de koersbalcompetitie en kookactiviteiten. De locatie beschikt over een mobiele kookunit, waardoor de bewoners, bij een georganiseerde activiteit, kunnen koken op de afdeling.

 

Faciliteiten
In de Waadwente kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een kapper en de bibliotheek. Op medisch advies kunt u de pedicure bezoeken.

Activiteitenagenda 
De waadwente organiseert regelmatig activiteiten en workshops waar u aan kunt deelnemen indien u woonachtig bent in Dokkum en omgeving. Hefet u vragen over de activiteitenagenda of wilt u zich opgeven? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met Masha Raap-Bongenaar via 06-200424438 of Henriette van der Heide via 06-23193247. 

Kookworkshop mannen over de kook
Heren in Dokkum en omgeving opgelet: heeft u altijd al een maaltijd willen maken waar u trots op kunt zijn? Chefkok Masha neemt de heren mee op ontdekkingstocht in de keuken. Tijdens de cursus gaan de deelnemers aan de slag om te leren koken volgens de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken, biologisch en met streek- en seizoensgebonden producten. Een workshop die u zeker niet wilt missen. U kunt zich aanmelden voor een of meerdere workshops en per keer betalen. 

Data:
Start donderdag 13 december 2018 
Donderdag 17 januari 2019
Donderdag 14 februari 2019(speciaal thema)
Donderdag 14 maart 2019
Donderdag 18 april 2019

Tijdstip: 16:30 uur
Kosten: €18,50 (inclusief koffie en een drankje tijdens het diner)
Locatie: restaurant Bysunder 

Gezamenlijk koffie drinken met een thema (vanaf januari 2019)

Elke derde donderdag van de maand is er een moment om gezamenlijk te koffiedrinken met een thema. U bent van harte welkom om aan te komen schuiven. De thema's worden binnenkort gecommuniceerd op deze pagina. 

Kennismaking mindfulness
Februari 2019
(Informatie volgt nog)

Cursus Zin in mantelzorg
(informatie volgt nog) 

Vitaliteitswandelingen 

Vanaf april 2019 starten we met maandelijkse vitaliteitswandelingen. De wandelingen hebben als doel om gezamenlijk meer te bewegen in de frisse lucht. De data worden binnenkort bekend gemaakt. 

 

Postadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum
Bezoekadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum

T 0519- 29 13 66
receptiewaadwente@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties