"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling bij Stellinghaven Appelscha

 

De zorg bij verpleeghuis Stellinghaven
Ons uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. Wij passen onze  zorg en behandeling aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg op maat door betrokken medewerkers. We proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende
Als u bij Stellinghaven woont, heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij/zij maakt u wegwijs in verpleeghuis stellinghaven en voor vragen over uw zorgverlening kunt u altijd bij hem/haar terecht. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

De specialisten staan voor u klaar
In Stellinghaven kunt u rekenen op de beste zorg, door veel verschillende specialisten. Welke dat zijn, hangt natuurlijk af van uw zorgzwaartepakket, situatie en wensen. De verschillende zorgverleners en behandelaars werken nauw samen, vanuit een persoonlijk voor u geschreven zorgplan.

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de arts en de andere zorgverleners samen met u en/of uw familie een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen verpleeghuis Stellinghaven. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U enf uw familie kan dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw eerst verantwoordelijke verzorgende en de arts. Uw verblijf, zorg en behandeling komen tijdens deze overleggen aan orde.

 

Zorgzwaartepakket
In Stellinghaven verblijven cliënten met zorgzwaartepakketten (ZZP) 5 en 7.

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties