"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling in Sinnehiem

De zorg
Uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. Wij passen onze zorg en behandeling aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg door betrokken medewerkers. We proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende
Als u bij Sinnehiem woont, heeft u een persoonlijk begeleider en/of eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij/zij maakt u wegwijs in Sinnehiem en voor vragen over uw zorgverlening kunt u altijd bij hem/haar terecht. De persoonlijk begeleider en/of verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

De specialisten staan voor u klaar
Bij Sinnehiem kunt u rekenen op de beste zorg en behandeling, door veel verschillende specialisten. Welke dat zijn, hangt natuurlijk af van uw zorgzwaartepakket, situatie en wensen. De verschillende zorgverleners en behandelaars werken nauw samen, vanuit een persoonlijk voor u geschreven zorgplan.

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de arts en de andere zorgverleners samen met u een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen Sinnehiem. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg (zorgplanoverleg) met u en/of uw familie, eerst verantwoordelijke verzorgende en de arts, waarbij uw verblijf, zorg en behandeling aan de orde komen.

 

 

Zorgzwaartepakket
In het deel van ZuidOostZorg, Sinnehiem verblijven cliënten met zorgzwaartepakketten (ZZP) 5 en 7. Voor informatie kunt u bellen met het Informatie- en Adviescentrum: 0800 571 71 71. Voor het deel van Sinnehiem dat valt onder zorggroep Liante, verwijzen we graag naar de website van zorggroep Liante www.sinnehiem.nl of u kunt bellen met 0516 425 880.

Bezoekadres
Sinnehiem 1
8433 JP Haulerwijk

T (0516) 56 82 82
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties