"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Zorg en behandeling op basis van uw zorgvraag

 

De zorg in Rispinge
Uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. Onze zorg en behandeling passen zich aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg door betrokken medewerkers. We proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende

Als u in woonzorgcentrum Rispinge woont krijgt, heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij of zij is een verzorger of verzorgster van u. Al direct tijdens het eerste gesprek wordt u aan hem/haar voorgesteld. Hij/zij maakt u wegwijs in Rispinge en voor al uw zorgvragen kunt u aan hem/haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

Voor de dagelijkse zorg         
De dagelijkse zorg ontvangt u van deskundige krachten: gediplomeerde en deskundige verzorgenden die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

 

 

Uw huisarts
Wanneer u in woonzorgcentrum Rispinge komt wonen, is en blijft uw huisarts eindverantwoordelijk voor uw zorg en behandeling. Op verzoek van uw huisarts kunnen eventueel benodigde specialisten ingeschakeld worden, bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

 

Persoonlijk zorgplan

In deze eerste periode stellen de huisarts en de andere zorgverleners samen met u een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw verzorging binnen Rispinge. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw eerst verantwoordelijke verzorgende en uw huisarts, waarbij uw verblijf en verzorging aan de orde komen.


Zorgzwaartepakket
In Rispinge verblijven cliënten met zorgzwaartepakketten (ZZP) 3 tot en met 5

Bezoekadres
Rispinge 1
9203 ZG Drachten

T (0512) 58 09 00
F (0512) 52 48 89
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties