"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling bij Stellinghaven Oosterwolde

 

De zorg bij verpleeghuis Stellinghaven
Ons uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. wij passen onze zorg en behandeling  aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg op maat door betrokken medewerkers. Wji proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

Persoonlijke aandacht

Door onze kleinschalige zorg in kleine groepen en door een vast team van verzorgers, is er veel persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende
Als u bij verpleeghuis Stellinghaven woont of dagbehandeling krijgt, heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Al direct tijdens het eerste gesprek wordt u aan hem/haar voorgesteld. Hij/zij maakt u wegwijs in de voorziening en voor vragen over uw zorgverlening kunt u altijd bij hem/haar terecht. De Eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de arts en de andere zorgverleners samen met u een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen Stellinghaven. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie

Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw eerst verantwoordelijke verzorgende en de arts. Uw verblijf, zorg en behandeling komen tijdens deze overleggen aan orde komen.

 

Zorgzwaartepakket
In Stellinghaven verblijven cliënten met zorgzwaartepakketten (ZZP) 5 tot en met 9.

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties