"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling bij Marrewyk Drachten

 

De zorg en behandeling in Marrewyk

Ons uitgangspunt is dat de cliënt zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Onze zorg en behandeling passen we aan op uw situatie en uw wensen. We verlenen de zorg met kleine en vaste groepen. Zo kent u de gezichten van onze zorgmedewerkers en wordt het snel vertrouwd.

 

Samen werken aan een spoedig herstel in Marrewyk

Een team van verschillende specialisten helpt u dagelijks. We willen uw zelfstandigheid verbeteren, zodat u zo snel mogelijk weer naar huis kan. Als het nodig is zorgen wij voor extra hulp en zorg als u weer thuis bent. Dit doen we in samenwerking met ZorgThuis, zodat ook de zorg in uw thuissituatie is afgestemd op een spoedig herstel.

 

Uw persoonlijk zorgplan

De zorg  die u krijgt wordt in overleg met u en/of uw contactpersoon vastgelegd in een zorgplan. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling in Marrewyk. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Langdurig herstel

De behandelduur is voor iedereen verschillend en afhankelijk van de aandoening. Als de revalidatie langer duurt dan de landelijk bepaalde ligduur (± 3 maanden), dan komt u in aanmerking om de revalidatie voort te zetten in één van de verpleeghuislocaties van ZuidOostZorg of een ander verpleeghuis. We zorgen dan voor een goede overdracht. Vooral als u na een CVA moet revalideren kan de behandelingsduur langer zijn.

 

Zorgzwaartepakket

In Marrewyk verblijven cliënten om te revalideren met zorgzwaartepakket (ZZP) 9.

Bezoekadres
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

T (0512) 58 84 75
F (0512) 58 84 77
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties