"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling bij Lijtehiem

 

De zorg bij verpleeghuis Lijtehiem
Ons uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de regie in eigen handen houdt. Onze zorg en behandeling passen zich aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg door betrokken medewerkers. We proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende

Als u bij verpleeghuis Lijtehiem woont, heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij of zij is een verzorger of verzorgster van uw woning. Al direct tijdens het eerste gesprek wordt u aan hem/haar voorgesteld. Hij/zij maakt u wegwijs in de voorziening en voor vragen over uw zorgverlening kunt u altijd bij hem/haar terecht. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

De specialisten staan voor u klaar
In Lijtehiem kunt u rekenen op de beste zorg, door veel verschillende specialisten. Welke dat zijn, hangt natuurlijk af van uw zorgzwaartepakket, situatie en wensen. De verschillende zorgverleners en behandelaars werken nauw samen, vanuit een persoonlijk voor u geschreven zorgplan.

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de arts en de andere zorgverleners samen met u een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen Lijtehiem. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Zorgzwaartepakket
In Lijtehiem verblijven cliënten van ZuidOostZorg met zorgzwaartepakketten (ZZP) 5 en 7.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw Eerst verantwoordelijke verzorgende en de arts, waarbij uw verblijf, zorg en behandeling aan de orde komen.

Bezoekadres
Dr. Prakkenleane 14
9247 BZ Ureterp

T (0512) 305305
F (0512) 334859
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties