"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling bij Ikenhiem Beetsterzwaag

De zorg bij verpleeghuis Ikenhiem
Ons uitgangspunt is dat het dagritme wordt bepaald door het leefritme van de cliënt. De zorg past zich daar binnen ZuidOostZorg op aan. De zorg wordt daarom binnen verpleeghuis Ikenhiem voor een groot deel in de huiskamer van de wooneenheid aangeboden.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende

Als u bij Ikenhiem woont, heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij/zij maakt u wegwijs in Ikenhiem en voor vragen over uw zorgverlening kunt u altijd bij hem/haar terecht. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

 

De specialisten staan voor u klaar
Bij verpleeghuis Ikenhiem kunt u rekenen op de beste zorg, door veel verschillende specialisten. Welke dat zijn, hangt natuurlijk af van uw zorgzwaartepakket, situatie en wensen. De verschillende zorgverleners en behandelaars werken nauw samen, vanuit een persoonlijk voor u geschreven zorgplan.

 

Oefenzaal in Ikenhiem

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de arts en de andere zorgverleners samen met u of uw familie een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen Ikenhiem. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U of uw familie kan dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw Eerst verantwoordelijke verzorgende en de arts, waarbij uw verblijf, zorg en behandeling aan de orde komen.

 

Zorgzwaartepakket

U kunt in verpleeghuis Ikenhiem terecht als u een indicatie heeft voor de volgende zorgzwaartepakketten:

  • Verpleging & Verzorging (V&V) (Zorgzwaartepakket 5  tot en met 7)
  • Lichamelijk Gehandicapten (LG) (Zorgzwaartepakket 4 tot en met 7)
  • Dagbesteding
Bezoekadres
Commissieweg 5
9244 GB Beetsterzwaag

T (0512) 58 24 30
F (0512) 58 24 60
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties