"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling op basis van uw zorgvraag

 

De zorg
Uitgangspunt is dat u als cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. Onze zorg en behandeling passen zich aan op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke zorg door betrokken medewerkers. We proberen uw eigen levensstijl zoveel mogelijk voort te zetten.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende
Als u bij De Lijte woont heeft u een eerst verantwoordelijke verzorgende. Hij of zij is een verzorger of verzorgster van u. Al direct tijdens het eerste gesprek wordt u aan hem/haar voorgesteld. Hij/zij maakt u wegwijs in De Lijte en al uw zorgvragen kunt u aan hem/haar stellen. De Eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Voor de dagelijkse zorg       
De dagelijkse zorg ontvangt u van deskundige  krachten: gediplomeerde en deskundige verzorgenden, die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

 

Uw huisarts
Wanneer u in De Lijte komt wonen, is en blijft uw huisarts eindverantwoordelijk voor uw zorg met behandeling, tenzij uw huisarts niet in Ureterp of omstreken komt. Op verzoek van uw huisarts kunnen eventueel benodigde specialisten ingeschakeld worden, bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

 

Zorgplan
In deze eerste periode stellen de huisarts en de andere zorgverleners samen met u een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw verzorging binnen De Lijte. Als uw wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Goede communicatie
Er is regelmatig overleg met u en/of uw familie, uw Eerst verantwoordelijke verzorgende en uw huisarts. Hierin komen uw verblijf en verzorging aan de orde komen.

Bezoekadres
Lijteplein 56
9247 ES Ureterp

T (0512) 30 53 05
F (0512) 30 53 00
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties