"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Voltawerk

 

Voltawerk midden in de wijk

Voltawerk is een nieuw, modern vormgegeven zorgcomplex vlakbij het centrum van Gorredijk. Het bestaat uit drie gebouwen. Op de begane grond van twee gebouwen, De Gieter en De Slijper, is een kleinschalige woonvorm (verpleeghuiszorg) voor 36 psychogeriatrische cliënten gevestigd. Woningbouwvereniging Elkien heeft daarboven 60 koop- en huurappartementen gesitueerd. Naast onze kleinschalige woonvorm bevindt zich De Draaier. De Draaier dient als ontmoetingsruimte en heeft tevens een wijkfunctie.

 

PREZO-keurmerk
Voltawerk heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling. Het keurmerk geeft aan dat Voltawerk aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Familienet
Medewerkers en familie van de cliënt communiceren met elkaar op familienet. Het is een makkelijk en leuk communicatiemiddel waar je berichten, foto's en documenten met elkaar deelt.

Bezoekadres
Stationsweg 72/74/76
8401 DS Gorredijk

T (0513) 521400
F (0513) 521430
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties