"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Woonzorgcentrum De Miente in Gorredijk

De Miente, even voorstellen
Een fijne woning, met de zekerheid van zorg dichtbij en een veilig gevoel? Of u nu alleen woont of met uw partner, u vindt het in De Miente in Gorredijk.

 

In De Miente bieden wij appartementen waar u zelfstandig woont, maar dan met de zekerheid van goede zorg dichtbij. Vrienden en familie ontvangt u in uw eigen appartement, maar u kunt natuurlijk ook afspreken in het gloednieuwe ontmoetingscentrum. Het is, kortom, fijn wonen in De Miente. Wanneer u zorg nodig heeft kunnen we deze volledig afstemmen op uw behoeften, dus verhuizen is niet meer nodig.

 

Alles op loopafstand
Het vernieuwde De Miente ligt in een groene omgeving aan de rand van Gorredijk. Het ontmoetingscentrum is het kloppend hart van De Miente. Daar vindt u ook het restaurant, waar u lekkere koffie en (h)eerlijke maaltijden kunt krijgen. Daarnaast is er een kleine winkel. Het centrum van Gorredijk is goed bereikbaar, zowel lopend als met het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt De Miente over eigen busvervoer.

 

In het nieuwe Ontmoetingscentrum is iedereen welkom 

 

Ook voor u!
De Miente bestaat uit 70 appartementen met één of twee slaapkamers. Een deel van deze appartementen wordt via woningcorporatie Elkien verhuurd. Vanuit ZuidOostZorg kunnen we u thuis van alle gemakken voorzien en alle vormen van zorg bieden. Of u nu alleen ondersteuning in de huishouding nodig heeft of juist veel zorg nodig heeft, wij staan voor u klaar. In de circa 20 appartementen biedt ZuidOostZorg volledige zorg. Voor deze woningen heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig.

PREZO-keurmerk
De Miente heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg. Het keurmerk geeft aan dat De Miente  aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is. 

 

In het Ontmoetingscentrum vindt u stijlvolle hoekjes

Bezoekadres
De Hoop 4
8401 AD Gorredijk

T (0512) 571 800
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties