"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Woonzorgcentrum De Miente in Gorredijk

 

Woonzorgcentrum De Miente, midden in het dorpsleven
Woonzorgcentrum De Miente ligt in een groene omgeving aan de rand van Gorredijk. De Miente biedt plaats aan 90 ouderen. U krijgt een eigen kamer, die u naar eigen smaak kunt inrichten. Voor echtparen zijn speciale meerkamer appartementen beschikbaar en ook zijn er vijf kamers voor  tijdelijk verblijf.

 

Alles op loopafstand
Woonzorgcentrum De Miente beschikt over alle faciliteiten die u van een woonzorgcentrum mag verwachten. Zo is er een restaurant, winkel en een kapsalon. Wilt u er even op uit? Het centrum van Gorredijk is goed bereikbaar, zowel lopend als met het openbaar vervoer. Bovendien beschikt De Miente over eigen busvervoer.

 

Aanleunwoningen bij woonzorgcentrum De Miente

Op het terrein staan ook 70 aanleunwoningen. Deze hebben een vaste verbinding met ons woonzorgcentrum. Deze bewoners kunnen dan ook gebruikmaken van de faciliteiten van De Miente.

 

Sterren voor gastvrijheid

Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan het creëren van een prettige en gastvrije omgeving voor de cliënt in De Miente. De Miente heeft maar liefst vijf sterren behaald bij Gastvrijheidszorg met Sterren. De Miente heeft dit jaar zelfs de tweede plaats behaald met gastvrijheid van alle verpleeg- en verzorgingshuizen.

 

OER-keurmerk
De Minete is het OER-keurmerk toegekend. OER staat voor Ondersteuning Eigen Regievoering, dit betekent dat de wens/vraag van de cliënt als startpunt dient voor het organiseren van hulp-, zorg- en dienstverlening. Met het toekennen van het keurmerk is gebleken dat De Miente voldoet aan de strenge eisen van het OER-model en daarmee de cliënt centraal stelt binnen haar dienstverlening.

 

PREZO-keurmerk
De Miente heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf & dagactiviteit. Het keurmerk geeft aan dat De Miente  aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is. 

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2016 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Vanwege de huidige veranderingen binnen verzorgingshuis De Miente heeft deze locatie niet deelgenomen aan het onderzoek. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Bezoekadres
De Hoop 2
8401 AC Gorredijk

T (0513) 46 27 15
F (0513) 46 29 58
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties