"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
Vakantiewerkers gezocht Vakantiewerkers gezocht Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde jongere die wel bij ZuidOostZorg vakantiewerk wil doen? Lees meer

Woonzorgcentrum De Lijte

 

Midden in het dorpsleven

Ons woonzorgcentrum De Lijte is gevestigd in een ruim gebouw midden in Ureterp. Hier kunnen 97 cliënten wonen. De Lijte heeft ook 25 aanleunwoningen in Ureterp. Deze zijn verbonden met het woonzorgcentrum.

 

De Lijte staat midden in de samenleving en maakt onderdeel uit van het reguliere dorpsleven. De meeste cliënten komen uit Ureterp of de directe omgeving. Door de verbinding met het dorp blijft de overgang naar een woonzorg­centrum zo klein mogelijk. U blijft in uw eigen, vertrouwde omgeving en kunt op de beste zorg rekenen.

 

Alles op loopafstand

De centrale ligging in het dorp zorgt er voor dat De Lijte vanzelfsprekend deel uitmaakt van het sociale leven in Ureterp. De winkels liggen bijvoorbeeld op loopafstand. Wilt u wel iets verder weg? We hebben taxivervoer waarvan u tegen een gereduceerd tarief gebruik kunt maken.

 

De Lijte in Ureterp

 

Iedereen is welkom

Met gastvrije en gedreven medewerkers wordt er hoogwaardige zorg en dienstverlening geboden. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is. Bovendien zijn er wekelijks ontspanningsmiddagen en -avonden. Ons Grand café is dagelijks geopend voor u, bezoekers en inwoners van Ureterp en omstreken.

 

Sterren voor gastvrijheid

De gastvrijheid van De Lijte werd zelfs met vier sterren officieel bekroond. En in de categorie Verpleeg- en Verzorgingshuizen stond De Lijte zelfs in de top tien. Dit is terug te vinden in de 'Sterrengids Gastvrijheidszorg in Zorginstellingen', waarbij onder andere gedrevenheid, verzorging, veiligheid, ondernemingszin en de korte lijnen als sterke punten werden genoemd.

 

OER-keurmerk
De Lijte is het OER-keurmerk toegekend. OER staat voor Ondersteuning Eigen Regievoering, dit betekent dat de wens/vraag van de cliënt als startpunt dient voor het organiseren van hulp-, zorg- en dienstverlening. Met het toekennen van het keurmerk is gebleken dat De Lijte voldoet aan de strenge eisen van het OER-model en daarmee de cliënt centraal stelt binnen haar dienstverlening.

 

PREZO-keurmerk

De Lijte heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf & dagactiviteiten. Het keurmerk geeft aan dat De Lijte aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid. In 2016 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

Bezoekadres
Lijteplein 56
9247 ES Ureterp

T (0512) 30 53 05
F (0512) 30 53 00
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties