"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Woonzorgcentrum De Lijte

 

Wonen in De Lijte
Als cliënt krijgt u de beschikking over een eigen eenpersoons zit/slaapkamer. Komt u met uw echtgeno(o)t(e), dan zijn er ook echtparenkamers beschikbaar.

 

Inrichten naar uw eigen smaak
De mooie appartementen zijn aangekleed met frisse lichte kleuren. U neemt uw eigen  meubilair mee inclusief uw bed. Wij adviseren bij voorkeur een goed (verhoogd) seniorenledikant.

 

Slaapkamer in De Lijte

 

Slaapkamer in De Lijte

 

Sfeervol entree
Het atrium, de entree van De Lijte, is heel uitnodigend: alsof u een binnentuin inwandelt. Een speciale stijlcommissie zorgt ervoor dat het atrium elke keer weer anders wordt ingericht, op een manier die past bij dat seizoen.

 

Gezellig grand café
Het hart van De Lijte is het sfeervol ingerichte grand café Leave 17. Hier kan iedereen die dit wil terecht voor een kop koffie of een drankje. Ook vinden er veel activiteiten plaats. Daarnaast kan het grand café ook gereserveerd worden voor een feestje tot maximaal 80 personen.

Grand café De Lijte

Bezoekadres
Lijteplein 56
9247 ES Ureterp

T (0512) 30 53 05
F (0512) 30 53 00
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties