"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Wonen met zorg in Oosterwolde: Stellinghaven

 

Woning

Een woning van verpleeghuis Stellinghaven bestaat uit een huiskamer met keuken en acht kamers. De woningen zijn aangekleed met frisse lichte kleuren. In de woning wordt samen het eten bereid, gegeten, koffie gedronken en activiteiten gedaan.

 

Huiskamer Stellinghaven Oosterwolde

 

Kamer
De mooie kamers hebben een gedeelde sanitaire ruimte. U bent vrij om zelf meubilair mee te nemen. Wij zorgen voor een bed een nachtkastje en een (kleding)kast. In uw kamer is een internetaansluiting en er is een ruim aanbod van televisiezenders beschikbaar. Ook kunt u zelf een Senseo-apparaat meenemen om een bakje koffie te kunnen zetten op de kamer.

 

Appartement in Stellinghaven Oosterwolde

 

Badkamer in Stellinghaven Oosterwolde

 

Aandacht voor de maaltijd
Cliënten helpen dagelijks bij de bereiding van de warme maaltijd. Eenmaal per maand komt er een kok voor een speciale maaltijd.

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties