"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Wonen met zorg in Ureterp: Lijtehiem

Kleinschalig wonen
Verpleeghuis Lijtehiem is een kleinschalige woonvorm, waar we werken vanuit de visie belevingsgerichte zorg. U maakt deel uit van een kleine woongroep van acht cliënten, die mee helpen aan de dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken of was opvouwen. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer, keuken en voorzieningen zoals een wasmachine. U krijgt een ruime eenpersoonskamer die is voorzien van sanitair.

 

Eigen kamers
Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer, die men naar eigen wens kan inrichten. Bijna iedere kamer is voorzien van een eigen douche en toilet. Daarnaast delen de cliënten een huiskamer, keuken en bijkeuken.

 

Slaapkamer Lijtehiem

 

Badkamer Lijtehiem

 

Gezellig ingerichte huiskamers
Wij vinden het belangrijk dat cliënten van Lijtehiem komen wonen in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Daarom kiezen we voor kleine woongroepen. De huiskamers zijn gezellig, huiselijk, kleurrijk, ruim en licht ingericht.

 

Huiskamer Lijtehiem

 

Huiskamer Lijtehiem

 

Aandacht voor de maaltijd
Cliënten van verpleeghuis Lijtehiem helpen dagelijks bij de bereiding van de warme maaltijd. Eenmaal per maand komt er een kok voor een speciale maaltijd.

Bezoekadres
Dr. Prakkenleane 14
9247 BZ Ureterp

T (0512) 305305
F (0512) 334859
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties