"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Wonen met zorg: Sinnehiem

Kleinschalig wonen
Sinnehiem ZuidOostZorg is een kleinschalige woonvorm, waar we werken vanuit de visie belevingsgerichte zorg. U maakt deel uit van een kleine woongroep van zeven cliënten, die mee helpen aan de dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken of was opvouwen. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer, keuken en voorzieningen zoals een wasmachine. U krijgt een ruime eenpersoonskamer die is voorzien van gedeeld sanitair.

 

Appartement in Sinnehiem

 

Badkamer in Sinnehiem

 

Gezellig ingerichte huiskamers
Wij vinden het belangrijk dat cliënten van Sinnehiem komen wonen in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Daarom kiezen we voor kleine woongroepen.  De huiskamers zijn gezellig, huiselijk, kleurrijk, ruim en licht ingericht.

 

Huiskamer in Sinnehiem

 

Aandacht voor de maaltijd
Cliënten helpen dagelijks bij de bereiding van de warme maaltijd. Eenmaal per maand komt er een kok voor een speciale maaltijd. Er worden recepten en kookboeken van vroeger verzameld, zodat cliënten de oude smaken en geuren opnieuw kunnen beleven. 

Bezoekadres
Sinnehiem 1
8433 JP Haulerwijk

T (0516) 56 82 82
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties