"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Wonen met zorg in Gorredijk: Voltawerk

 

Kleinschalig wonen
Voltawerk is een kleinschalige woonvorm, waar we werken vanuit de visie belevingsgerichte zorg. U maakt deel uit van een kleine woongroep van negen cliënten, die meehelpen aan de dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken, boodschappen halen en was opvouwen. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer, keuken en voorzieningen zoals een wasmachine. U krijgt een ruime eenpersoonskamer die is voorzien van eigen sanitair.

 

Appartement in Voltawerk

 

Appartement in Voltawerk

 

Badkamer in Voltawerk

 

Gezellig ingerichte huiskamers
Wij vinden het belangrijk dat cliënten van Voltawerk terecht komen in een huiselijke omgeving. Daarom kiezen we voor kleine woongroepen. De huiskamers zijn gezellig, huiselijk, kleurrijk, ruim en licht ingericht.

 

Huiskamer in Voltawerk

 

Huiskamer in Voltawerk

 

Aandacht voor de maaltijd
Cliënten helpen dagelijks bij de bereiding van de warme maaltijd. Eenmaal per maand komt er een kok voor een speciale maaltijd. Er worden recepten van vroeger en kookboeken verzameld, zodat cliënten de oude smaken en geuren opnieuw kunnen beleven. 

Bezoekadres
Stationsweg 72/74/76
8401 DS Gorredijk

T (0513) 521400
F (0513) 521430
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties