"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Wonen met zorg in Gorredijk: De Miente

Wonen in De Miente
In De Miente kunt u zelfstandig wonen, maar u bent er nooit alleen. Dat geeft een veilig gevoel. Uw buren en buurtgenoten ontmoet u bijvoorbeeld tijdens de maaltijden in het restaurant of tijdens de vele activiteiten die worden georganiseerd. Elkaar ontmoeten en leuke dingen doen, daar draait het om in het Ontmoetingscentrum van De Miente.

 

De appartementen

Er zijn 70 appartementen, waarvan 38 appartementen met woonkamer en 2 slaapkamers in totaal 78m2, 12 appartementen met woonkamer en 1 slaapkamer in totaal 56m2 en in Sinnehûs zijn 20 appartementen. Of u dus alleen bent of samen met uw partner op zoek bent naar een nieuwe woning, hier heeft u de ruimte.

 

Ieder appartement heeft een ruime badkamer met douche en toilet en een keukenblok waar u kunt koken. Vrijwel alle appartementen hebben een terras of een balkon. De appartementen zijn drempelloos en uitgerust met een rookmelder. Aansluitingen voor tv, internet en telefoon zijn natuurlijk aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van onze personenalarmering.

 

Inrichten naar uw eigen smaak
De appartementen zijn aangekleed met frisse lichte kleuren. U neemt uw eigen meubilair mee. Wanneer u 24-uurs zorg van De Miente ontvang zorgen wij voor een bed, een nachtkastje en een (kleding) kast. In overleg met de zorg kunt u misschien ook uw eigen bed meenemen. Wij adviseren dan een goed (verhoogd) seniorenledikant.

 

Belangstelling voor wonen in De Miente
Heeft u belangstelling voor wonen in De Miente, dan is het afhankelijk of u een WLZ-indicatie heeft hoe de route van aanmelden is. Heeft u een WLZ-indicatie, dan kunt u contact opnemen met het Informatie & Adviescentrum van ZuidOostZorg. Heeft u geen WLZ-indicatie, dan kunt u contact opnemen met Elkien.

 

Lekker eten in het restaurant Bysunder in het Ontmoetingscentrum

 

 

 

Bezoekadres
De Hoop 4
8401 AC Gorredijk

T (0512) 571 800
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties