"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Wonen met zorg in Beetsterzwaag: Ikenhiem

Een huiselijke sfeer

Bij verpleeghuis Ikenhiem verblijven de cliënten in kleine woongroepen, waar ze met maximaal negen andere mensen samen wonen. Hierdoor ontstaat een prettige en huiselijke sfeer. Door de kleine groepen worden de medecliënten en zorgmedewerkers al snel bekende en vertrouwde gezichten. U bevindt zich altijd in een vertrouwde omgeving. 

 

 Slaapkamer in Ikenhiem

 

Lekker eten

Het eten klaarmaken gebeurt in de keuken van uw huiskamer. U kunt zelf helpen bij bereiden van de maaltijden. Doordat de maaltijd in de woongroep wordt klaargemaakt, krijgt de maaltijd meer beleving en kunt u makkelijk uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Familie is daarbij altijd welkom om, tegen een kleine vergoeding, gezellig aan te schuiven.

 

Uw kamer

Verpleeghuis Ikenhiem heeft hoofdzakelijk eenpersoonskamers. Op sommige afdelingen zijn enkele tweepersoonskamers. U kunt in uw kamer in alle rust een boek lezen of televisie kijken. Ook kunt u de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke huiskamer. Voor de maaltijd kunt u kiezen om in u eigen kamer te eten of gezellig samen te eten in de huiskamer.

 

Huiskamer in Ikenhiem

Bezoekadres
Commissieweg 5
9244 GB Beetsterzwaag

T (0512) 58 24 30
F (0512) 58 24 60
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties