"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Wonen met zorg in Appelscha: Stellinghaven

 

Ontspannen in de bossen
Verpleeghuis Stellinghaven is gevestigd in een voormalig sanatorium midden in het groen, in de bossen van Appelscha. Het uitzicht is geweldig en u wandelt vanuit het verpleeghuis zó het bos in. Deze unieke omgeving brengt ontzettend veel rust met zich mee voor de cliënten, die zich hier heerlijk kunnen ontspannen. Deze plek draagt er zeker aan bij dat het in Stellinghaven Appelscha heerlijk wonen en leven is.

 

Hal in Stellinghaven Appelscha

 

Hal in Stellinghaven Appelscha

 

Appartementen
Stellinghaven heeft beschikking over 48 plaatsen voor dementerende cliënten volgens het concept kleinschalig wonen met zorg. Alle appartementen hebben eigen sanitair of wordt maximaal met twee personen gedeeld.

 

De mooie appartementen zijn aangekleed met frisse lichte kleuren. U bent vrij om zelf meubilair mee te nemen. Wij zorgen voor een bed een nachtkastje en een (kleding)kast. In uw appartement is een internetaansluiting en er is een ruim aanbod van televisiezenders beschikbaar. Ook kunt u zelf een Senseo-apparaat meenemen om een bakje koffie te kunnen zetten. 

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties