Kom je bij ZuidOostZorg speeddaten?

Ben jij een enthousiaste, energieke en vlotte collega die flexibel is ingesteld? ZuidOostZorg is op zoek naar nieuwe collega’s met een afgeronde VIG-opleiding / mbo-v-opleiding. Werk je graag zelfstandig of juist in teamverband? In je eigen dorp of misschien in de stad? Bij ons is veel mogelijk. We bieden onze medewerkers veel kansen om zich te blijven ontwikkelen en door te stromen naar een vaste baan.

 

Op woensdag 13 maart 2019 van 10.00 tot 11.30 uur ben jij van harte welkom op het winkelplein op locatie Neibertilla in Drachten om te komen speeddaten.

 

Op woensdag 13 maart 2019 van 14.30 tot 16.00 uur ben jij van harte welkom voor een speeddate/high-tea in het Grandcafé in Stellinghaven te Oosterwolde.

 

Onder het genot van een kopje koffie/thee willen wij graag met je kennismaken.

 

Nog even belangrijk: de speeddates zijn alleen bedoeld voor kandidaten met VIG-diploma / mbo-v-diploma. Speeddates voor de BBL-trajecten vinden op een ander moment plaats.

 

Heb je interesse? Meld je dan even aan via recruitment@zuidoostzorg.nl o.v.v. ‘aanmelding speeddate 13 maart + locatie’. Vergeet niet op 13 maart aanstaande je cv mee te nemen!

 

ZuidOostZorg, locatie Neibertilla
Burg. Wuiteweg 140

9203 KP  Drachten  

 

ZuidOostzorg, locatie Stelllinghaven

Schapekamp 1

8431 HW Oosterwolde