"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Kom je bij ZuidOostZorg speeddaten?

 

 

Ben jij een enthousiaste, energieke, en vlotte collega die flexibel is ingesteld? ZuidOostZorg is op zoek naar Verzorgende IG en Verpleegkundigen. We hebben veel verschillende functies en werkplekken. Werk je graag zelfstandig of juist in teamverband? In je eigen dorp of misschien in de stad? Bij ons is veel mogelijk. We bieden onze medewerkers veel kansen om zich te blijven ontwikkelen en door te stromen naar een vaste baan.

 

Op dinsdag 14 maart ben jij van harte welkom op het winkelplein op locatie Neibertilla in Drachten om te komen speeddaten. De speeddate dag is onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn. Onder het genot van een kopje koffie willen wij graag met je kennismaken.

 

Vacature

Tijdstip

Vacature Verzorgende IG

9.30 - 11.30 uur

Vacature Verpleegkundige

9.30 - 11.30 uur

 

Heb je interesse? Meld je aan via leerwerkbedrijf@zuidoostzorg.nl. Vergeet niet op 14 maart aanstaande je CV mee te nemen!

 

ZuidOostZorg, locatie Neibertilla
Burg. Wuiteweg 140

9203 KP  Drachten