"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Flexibel werken in de regiopool?

Helemaal iets voor jou?

Jij zoekt een zinvolle baan in de zorg die perfect te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden. Of je nou nog in opleiding bent, diploma’s al hebt behaald of jarenlang ervaring in de ouderenzorg hebt, er is altijd wel een functie bij ZuidOostZorg die bij je past. Als jij het vakmanschap bezit dat wij van onze medewerkers vragen, maar wel graag zelf wilt bepalen waar en wanneer je werkt, dan is de regiopool van ZuidOostZorg de ideale werkplek voor jou!

Helemaal jouw vrijheid
We hebben veel verschillende functies en locaties. Werk je graag zelfstandig of juist in teamverband? In je eigen dorp of misschien in de stad? Bij ons is veel mogelijk. ZuidOostZorg heeft 14 locaties en is verdeeld over 8 regio’s. Je werkt dus in een kleine regio, als je wilt vlakbij je woonplaats. We bieden onze medewerkers veel kansen om zich te blijven ontwikkelen en door te stromen naar een vaste baan. Je kunt je deskundigheid onderhouden en vergroten door bij- en nascholingen.

 

Helemaal jouw plek
Vanuit de regiopool worden ongeveer 250 zorgmedewerkers ingezet. Zij bieden dat beetje extra aan onze klant, zowel binnen locaties als bij de klant thuis (ZorgThuis).

 

Helemaal jouw agenda
Hoe werkt dat? De locatie heeft tekort aan personeel en neemt contact op met  de planning. De planning van jouw locatie neemt daarna contact op met jou, tenminste als je beschikbaar staat. Dit gebeurt via mail, WhatsApp of telefoon. Wil je werken, dan geven we dit aan de locatie door en krijg je van ons een bevestigingsmail. Hierna ga je op het afgesproken tijdstip aan het werk.

 

Interesse in de regiopool?
Bij interesse kun je contact opnemen met de medewerkers van Recruitment. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 per mail: recruitment@zuidoostzorg.nl. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.