"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg heeft het keurmerk beste werkgever gekregen! Wij blinken uit in bevlogen en betrokken medewerkers
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Recruitment

Recruitment is in het voorjaar van 2018 opgestart en is dus een nieuwe afdeling bij ZuidOostZorg. Recruitment houdt zich bezig met de werving en selectie binnen ZuidOostZorg.

 

Het team
Petra Boddeüs (recruiter en capaciteitsmanagement), Carla Woudstra (recruiter), Sietske van der Meulen (medewerker recruitment), Floortje Afman (medewerker recruitment), Gerda de Vries - Bijlsma (secretaresse) en Marion Weening (recruitment assistent) (staat niet op de foto).


Van links naar rechts, Floortje Afman, Gerda de Vries, Carla Woudstra, Sietske van der Meulen en onder Petra Boddeüs

 

Onze werkwijze
Je solliciteert bij Recruitment. Dit kan een open sollicitatie zijn of een reactie op een vacature die bij ZuidOostZorg open staat. Vervolgens volgt een eerste screening op basis van de sollicitaties. Geschikte kandidaten worden door ons uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze eerste gesprekken worden veelal door onszelf gedaan.

De geschikte kandidaten worden vervolgens door ons voorgesteld aan het betreffende team/de locatiemanager. Die kandidaten zullen een tweede gesprek hebben met enkele medewerkers uit het team en/of de locatiemanager. Na de gesprekken koppelen zij terug aan ons hoe de gesprekken zijn gegaan en welke kandidaat wordt aangenomen.

Ben jij minder geschikt voor de vacature, maar pas je wel op een andere locatie/functie binnen ZuidOostZorg, dan zullen wij jou voorstellen bij een andere locatie. Zo zorgen we er altijd voor dat jij bij ZuidOostZorg op de juiste plek komt!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Interesse in onze organisatie, maar geen passende vacature op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen samen met jou kijken of er wellicht toch mogelijkheden voor jou zijn. Vacatures die open staan bij ZuidOostZorg staan vermeld op onze website onder ‘Werken en Leren’, vacatures.

Ben jij al een collega van ons en ben je benieuwd naar wat er verder mogelijk is binnen ZuidOostZorg? Schroom niet en ga met ons in gesprek als je iets wilt weten.

Vakantiewerk
Voor de vakantieperiode verzorgen we jaarlijks de werving, selectie en plaatsing van vakantiekrachten zorg en facilitair. Mocht je binnen je netwerk geschikte kandidaten kennen die vakantiewerk zouden willen gaan doen, laat het ons dan weten!

We zijn vooral op zoek naar vakantiekrachten die als Verzorgende IG in de zomerperiode (en zeker ook daarna) bij ons willen komen werken.

Waar kun je ons vinden?

Recruitment is gevestigd in de centrale hal van locatie Neibertilla in Drachten.
We zijn bereikbaar per mail recruitment@zuidoostzorg.nl. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

 

Een open sollicitatie kun je via het sollicitatieformulier opsturen.