"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg heeft het keurmerk beste werkgever gekregen! Wij blinken uit in bevlogen en betrokken medewerkers

Werken en leren bij ZuidOostZorg

Bij ZuidOostZorg vinden we het belangrijk dat iedere medewerker op de juiste plek werkt. Dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van ieders talenten en ontwikkelmogelijkheden. Alleen dan kunnen we onze cliënten de best mogelijke zorg bieden.

 

Om dit te stimuleren en om onze medewerkers zo goed mogelijk in te zetten, werken we vanuit de volgende visie:

 

  • Bij ZuidOostZorg maak jij als medewerker het verschil. Jij bepaalt de kwaliteit en tevredenheid van cliënten.
  • Als medewerker ben je een ondernemer en neem je  verantwoordelijkheid voor het resultaat.
  • Binnen ZuidOostZorg ben je als medewerker uniek met je eigen talenten en ambities. Je hebt hierbij zelf de regie over je eigen loopbaan.
  • ZuidOostZorg zorgt voor een leer-werkomgeving waar je in elke fase van je loopbaan wordt geïnspireerd om jezelf te ontwikkelen. Om het beste uit jezelf te halen, om te ondernemen en om samen te (net)werken en te leren.

 

Een leven lang leren

We vinden het belangrijk om samen kennis te creëren en toe te passen. Daarom richten we ons bij ZuidOostZorg op wat we ‘een leven lang leren’ noemen. Iedereen leert, van iedereen. Werken bij ZuidOostZorg betekent dan ook dat je jezelf constant blijft ontwikkelen. Zo maken we samen onze zorg toekomstbestendig.

 

Samen met onze onderwijspartners, Singelland, de Burgemeester Harmsma school, het Friesland College, de NHL en het UMCG werken we aan een doorlopende leerlijn van vmbo-mbo-hbo en wo. Zij zijn we in 2012 gestart met 9 professionals in opleiding van het Friesland College die hun opleiding zijn gestart op de leerafdeling van Neibertilla. In 2013 breiden we dit binnen andere locaties uit en investeren we in workshops en opleidingen waar iedereen aan mee kan doen. Dit zijn de huidige professionals en professionals in opleiding, jong professionals en vrijwillige professionals.

 

Om onze medewerkers gericht en optimaal te kunnen ondersteunen in elke fase van hun loopbaan, hebben we de medewerkers verdeeld in vier groepen professionals:


1. Professionals in opleiding
2. Jong professionals
3. Professionals

4. Vrijwillige professionals