Week van de dementie Week van de dementie Van 5 tot 16 november staan we stil bij de impact van dementie. U bent van harte welkom bij een van de activiteiten!

5 - 16 november Week van de dementie

 

Van 5 tot 16 november staan we ruim een week stil bij de impact van dementie. Wat betekent het wanneer iemand hiermee wordt geconfronteerd? En wat doet het met de omgeving? Tijdens verschillende activiteiten en exposities staan we hier bij stil. Vanuit Sûnenz en ZuidOostZorg en in samenwerking met Odensehuis Dirk Baron is de week van de dementie georganiseerd.

 

Hieronder een opsomming van de diverse activiteiten:

 

5 - 16 november 2018
EXPOSITIE: MIST
Een foto-expositie met partners van jonge mensen met dementie in beeld. 
Lees hier meer

 

5 - 16 november 2018
EXPOSITIE: ZIE WIE IK AAN HET WORDEN BEN
Een serie bijzondere portretten vanuit het collectief AlzheimerFluisteren, dat opgericht is door Adelheid Roosen. 

Lees hier meer.

 

Donderdag 8 november 2018
VRAAG-MAAR-RAAK-LUNCH

De Vraag-maar-raak-lunch is een lunch waar iedereen welkom is. Tijdens deze lunch gaan we in gesprek over de impact van dementie op je leven.
Lees hier meer.

 

Dinsdag 13 november 2018
VOORSTELLING MA

De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.
Alleen deelname na aanmelding. 

Lees hier meer.

 

Dinsdag 13 november 2018
ALZHEIMERCAFÉ DRACHTEN

Het thema van deze avond is: Wat is voor u (als persoon met dementie en uw mantelzorger) goede dementiezorg? In gesprek met en onder leiding van de heer L. Punt, voorzitter afdeling Friesland Alzheimer Nederland. 
Lees hier meer.

 

Woensdag 14 november 2018
OPEN (ODENSE)HUIS/INFORMATIEMARKT

Heeft u dementie of kent u in uw omgeving iemand met dementie? Of bent u mantelzorger? Of onbekend met het Odensehuis? En heeft u vragen over activiteiten, zorg of steun? Dan bent u van harte welkom op de informatiemarkt in het Odensehuis. 
Lees hier meer.

 

Donderdag 15 november 2018
ODENSECONCERT

Het gezelschap MUZIEK AAN TAFEL  is een muzikale, mobiele act, waarbij één cello met vier handen en twee stokken bespeeld wordt: duetten op één cello. Een voorstelling die u niet wilt missen. 

Lees hier meer. 

Aan alle activiteiten zijn geen kosten verbonden. We zien u graag!