"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Verpleeghuis Lijtehiem in Ureterp

 

Over Verpleeghuis Lijtehiem

Verpleeghuis Lijtehiem in Ureterp is een nieuw, modern vormgegeven verpleeghuis uit dat bestaat uit zes woongroepen. Drie woongroepen zijn voor cliënten van ZuidOostZorg en drie woongroepen voor cliënten van Talant. Kleinschalig wonen is voor beide organisaties het uitgangspunt voor de zorg en ondersteuning. Deze woonzorgeenheden zijn bestemd voor vierentwintig mensen, die op oudere leeftijd geestelijk achteruit gaan, ook wel dementie genoemd en voor achttien ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking.

 

Het individu centraal

Elke groep heeft een vast team. Dat zorgt ervoor dat de omgeving snel vertrouwd aanvoelt voor u én voor uw familie en andere betrokkenen. Bovendien zorgt dat voor korte communicatielijnen. Onze kleinschalige omvang en persoonlijke werkwijze stelt ons in staat rekening te houden met individuele vragen en wensen. U bevindt zich altijd in een vertrouwde en huiselijke omgeving.

 

PREZO-keurmerk
Verpleeghuis Lijtehiem heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk zorg intramuraal, verblijf incl. behandeling. Het keurmerk geeft aan dat Lijtehiem aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Begin 2015 heeft de Inspectie voor de Volksgezondheid een bezoek gebracht aan Lijtehiem. Hier kunt u het inspectierapport lezen. Wij herkennen ons niet in dit rapport en zijn hierover in gesprek met de Inspectie voor de Volksgezondheid. Zie hierover ook de berichtgeving op de https://www.zuidoostzorg.nl/home/actueel.

Bezoekadres
Dr. Prakkenleane 14
9247 BZ Ureterp

T (0512) 305305
F (0512) 334859
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties