"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Verpleeghuis Ikenhiem in Beetsterzwaag

 

Unieke locatie in Beetsterzwaag

Verpleeghuis Ikenhiem ligt in een prachtige groene omgeving aan de rand van Beetsterzwaag. De locatie is een licht gebouw met veel zon. Ikenhiem biedt verpleging en verzorging voor somatische cliënten en mensen met dementie. Daarnaast verblijven er jongere verpleeghuiscliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

 

Het dagelijkse leven zoals u dat gewend bent

De zorg- en dienstverlening van Ikenhiem vindt plaats volgens het concept van kleinschalig wonen in kleine groepen van acht tot negen cliënten. Het dagelijkse leven zoals u gewend bent wordt zo normaal mogelijk voortgezet. Waar mogelijk doet u samen met medewerkers de huishoudelijke taken en de boodschappen. Er wordt in de huiskamers gekookt. 

 

PREZO-keurmerk
Verpleeghuis Ikenhiem heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling. Het keurmerk geeft aan dat Ikenhiem aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid. In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

Bezoekadres
Commissieweg 5
9244 GB Beetsterzwaag

T (0512) 58 24 30
F (0512) 58 24 60
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties