"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Verpleeghuis Neibertilla in Drachten

 

Over verpleeghuis Neibertilla

Neibertilla is een verpleeghuis ‘nieuwe stijl’ nabij het centrum van Drachten. Het biedt plaats aan 217 cliënten en het is daarmee onze grootste locatie. U kunt in Neibertilla terecht voor specialistische diensten en producten, waarbij het doel is dat u uiteindelijk weer naar huis gaat. Mocht dat niet mogelijk blijken, dan kunt u doorstromen naar langdurige verpleeghuiszorg binnen Neibertilla.


Expertisecentrum 

Het expertisecentrum biedt kwalitatief hoogwaardige en klantgericht zorg. Uw vraag is daarbij leidend voor ons zorgaanbod, dat gericht is op welzijn, behandeling en onderzoek. Vanuit het expertisecentrum bieden we u ondersteuning in uw eigen woonomgeving óf u kunt terecht in ons verpleeghuis nieuwe stijl voor behandeling en/of verblijf. Wordt u (tijdelijk) opgenomen in de gastvriendelijke omgeving van het verpleeghuis, dan blijft onze focus gericht op (spoedige) terugkeer naar uw eigen woonomgeving.

 

Binnen het expertisecentrum zijn expertteams aanwezig. Een expertteam onderzoekt, observeert en behandelt. Deze teams worden samengesteld rondom specifieke doelgroepen en zorgvragen en bestaan uit, bijvoorbeeld, een verpleegkundige, een specialist ouderengeneeskunde en een ouderenpsychiater.

 

PREZO-keurmerk
Neibertilla heeft het gouden PREZO-keurmerk VV&T in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling & dagactiviteiten. Het keurmerk geeft aan dat Neibertilla aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid. In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Een comfortabele woonomgeving

Bij de bouw van het nieuwe Neibertilla is alles erop gericht geweest om u een comfortabele woonomgeving te bieden. Het gebouw is licht van binnen door de vele ramen. Door alle gezellige hoekjes en de frisse kleuren voelt u zich hier snel op uw gemak. U kunt vanuit Neibertilla ook gebruik maken van alle faciliteiten die bij Sûnenz worden geboden: een bloemenwinkel, een kapper en een biologische supermarkt zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Ook kunt u bij Sûnenz terecht voor lichamelijke oefeningen of eet u een lekker hapje in het restaurant.

 

Postadres
Postbus 604
9200AP Drachten
Bezoekadres
Burg. Wuiteweg 140
9203KP Drachten

T (0512) 57 18 00
F (0512) 54 80 03
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties