"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Verpleeghuis Stellinghaven Appelscha

 

Prachtig gelegen verpleeghuis in de bossen
Het verpleeghuis Stellinghaven Appelscha is prachtig gelegen in de bossen van Appelscha op nog geen kilometer van het centrum.

 

Moderne eigentijdse uitstraling
In 2011 heeft er een ingrijpende interne verbouwing plaatsgevonden waardoor het verpleeghuis  een moderne eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Er zijn 48 eenpersoons appartementen voor mensen met geheugenproblemen. Een aantal van deze appartementen heeft een eigen terras met toegang tot de tuin. Centraal in het gebouw is De Brink. Een ontmoetingsplek waar men onder andere naar toe kan voor een kopje koffie met iets lekkers en een gezellig praatje.

 

De Brink in Stellinghaven Appelscha

 

PREZO-keurmerk
Verpleeghuis Stellinghaven in Appelscha heeft het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg intramuraal, verblijf inclusief behandeling. Het keurmerk geeft aan dat Stellinghaven aantoonbare kwaliteit van zorg levert en dat de organisatie uitstekend op orde is.

 

Cliënttevredenheid

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid.  In 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hier vindt u een overzicht van alle rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg.

 

Familienet
Medewerkers en familie van de cliënt communiceren met elkaar op familienet. Het is een makkelijk en leuk communicatiemiddel waar je berichten, foto's en documenten met elkaar deelt.

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties