Deel uw verhaal

Wij zijn op zoek naar de mooiste verhalen van ZuidOostZorg!

 

Binnen ZuidOostZorg gebeuren heel veel mooie dingen. Bewoners die iets moois voor elkaar doen, of hun oude passie of hobby binnen ZuidOostZorg weer nieuw leven hebben ingeblazen. Medewerkers die iets bijzonders hebben gedaan voor een bewoner.

 

Trots

We zijn er trots op dat deze dingen binnen ZuidOostZorg gebeuren. En al deze verhalen zijn het waard om gedeeld te worden. Daarom starten we met een verhalencampagne rondom Leefplezier om de mooiste verhalen uit onze organisatie op te halen.

 

Wat doen we met de verhalen?

De mooiste en bijzonderste verhalen delen we op de website van ZuidOostZorg. Daarnaast kijken we welk verhaal zich er het beste voor leent om verfilmd te worden. Van dit verhaal maken we dan een professioneel filmpje, mits alle betrokkenen mee willen werken natuurlijk. Dus wie weet, misschien ziet u straks wel een mooi filmpje van uw eigen verhaal voorbijkomen op onze website, Facebook of …. !

 

Wat moet u doen?

Hier kunt u uw verhaal met ons delen.* Heeft u een mooie foto die bijdraagt aan uw verhaal, dan kunt u die natuurlijk ook toevoegen.

 

* Bij het verwerken van de binnengekomen verhalen houden we zoveel mogelijk rekening met de privacy van de betrokken personen.