"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Thuiszorg Oosterwolde

Woont u in Oosterwolde en heeft u behoefte aan thuiszorg? ZuidOostZorg biedt thuiszorg in Oosterwolde met de focus op uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met u kijken we wat voor u van belang is om comfortabel in eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

 

Thuiszorg in Oosterwolde

Ook in Oosterwolde helpen we u graag met thuiszorg. We werken bij ZuidOostZorg met kleine teams met de wijkverpleegkundige als uw vaste aanspreekpunt. Altijd dichtbij voor uzelf en het team van ZuidOostZorg, de huisarts en voor andere specialisten. Met onze brede kennis van ouderenzorg bieden wij de thuiszorg in Oosterwolde voor een comfortabel leven thuis.

 

Thuiszorg in Oosterwolde met specialistische kennis en ondersteuning bij u thuis

De thuiszorg medewerkers van ZuidOostZorg zijn professionals met alle kennis om u thuis te verzorgen. Zij verplaatsen zich in uw persoonlijke situatie en bieden de thuiszorg die bij u past in Oosterwolde. Hulp bij het wassen, aan- of uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken en hulp bij het innemen van medicijnen zijn voorbeelden waarbij onze medewerkers u helpen zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook specialistische verpleging zoals het toedienen van sondevoeding, injecties geven, insuline spuiten en wondverzorging verzorgen onze medewerkers.

 

Voordelen van thuiszorg in Oosterwolde

ZuidOostZorg biedt net dat beetje extra zorg aan huis. Dit blijkt ook uit het cijfer wat onze cliënten ons geven. Dit cijfer voor de thuiszorg in Oosterwolde realiseren wij door extra aandacht aan onder meer:

 

  • zorg en ondersteuning afgestemd op uw wens
  • kleine vaste teams
  • medicatiebegeleiding op afstand
  • thuiszorg met iPad
  • specialistische verpleging en thuiszorg
  • professioneel en vriendelijk

 

Meer informatie over thuiszorg in Oosterwolde

Vragen over thuiszorg in Oosterwolde? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- en Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.