"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Thuiszorg Gorredijk

Als u in Gorredijk of omgeving woont, kunt u voor thuiszorg terecht bij ZuidOostZorg. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u in Gorredijk thuiszorg die u wenst zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Uw situatie is het uitgangspunt om de benodigde thuiszorg samen te stellen die voor u van belang is. 

 

Thuiszorg in Gorredijk

ZuidOostZorg biedt in Gorredijk thuiszorg. De wijkverpleegkundige is uw vaste aanspreekpunt voor thuiszorg in Gorredijk. Zij is altijd dichtbij en beschikbaar voor u, voor het team, voor de huisarts en andere specialisten rondom de thuiszorg die wij u in Gorredijk bieden. Ze beschikken over een brede kennis van ouderenzorg en bieden u wat u nodig heeft.

 

Veilig toegang tot uw woning met sleutelsysteem van ZuidOostZorg

Als u thuiszorg krijgt in Gorredijk, past ZuidOostZorg een veilig sleutelsysteem toe. Medewerkers hoeven hierdoor minder heen en weer te reizen ook bij een noodsituatie kan thuiszorg uw woning in Gorredijk binnen. U kunt hierdoor sneller worden geholpen. Om veilig toegang te krijgen tot uw woning in Gorredijk wordt een Clavisio sleutelsysteem op uw deur of muur bevestigd.

 

Voordelen van thuiszorg in Gorredijk

Onze cliënten beoordelen thuiszorg van ZuidOostZorg in Gorredijk met een 9, op basis van:

 

  • zorg en ondersteuning afgestemd op uw wens
  • kleine vaste teams
  • medicatiebegeleiding op afstand
  • beeldzorg met iPad
  • specialistische verpleging en thuiszorg
  • professioneel en vriendelijk
  • alle medische diensten aan huis

 

Door de focus te leggen op deze belangrijke aspecten krijgt u de thuiszorg in Gorredijk die u verdient!

 

Meer informatie over thuiszorg in Gorredijk

Voor meer informatie over thuiszorg in Gorredijk vult u het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Ook kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- en Adviescentrum op: 0800-571 7171.

Bezoekadres
De Hoop 4
8401 AD Gorredijk

T (0512) 571 800
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.