Thuiszorg Drachten bij ZuidOostZorg

Als u in Drachten thuiszorg nodig heeft, kunt u uitstekend terecht bij ZuidOostZorg. Wij bieden u thuiszorg in en rond Drachten bij u thuis zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Uw persoonlijke wensen zijn voor ons het uitgangspunt. Samen met u wordt gekeken naar de zorg bij u thuis die u nodig heeft. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u dat extra beetje thuiszorg te geven!

 

Thuiszorg in Drachten

Voor Drachten en omgeving heeft ZuidOostZorg een thuiszorglocatie waaruit wij thuiszorg bieden. De wijkverpleegkundige is altijd dichtbij en het aanspreekpunt voor uw thuiszorg. Voor u, voor het team, voor de huisarts en voor andere specialisten. We werken bij het verzorgen van thuiszorg in Drachten en omgeving ook samen met de huisarts en andere disciplines.

 

Veilig toegang voor thuiszorg tot uw woning met het sleutelsysteem van ZuidOostZorg

Om u goed thuiszorg te kunnen bieden in Drachten is een sleutelsysteem comfortabel. Het systeem is uiterst veilig en medewerkers van de thuiszorg in Drachten kunnen zo sneller werken. Om veilig toegang te krijgen tot uw woning wordt een Clavisio sleutelsysteem bij u geplaatst. Ook bij een noodsituatie kan de thuiszorg in Drachten snel bij u komen in uw woning en kunt u sneller geholpen worden.

 

Voordelen van thuiszorg in Drachten

Onze cliënten zijn uiterst tevreden over de thuiszorg in Drachten en geven een 9! Dit halen we bij ZuidOostZorg door uit te blinken in de volgende punten:

 

  • zorg en ondersteuning af te stemmen op uw wens
  • thuiszorg, ondersteund met een iPad
  • begeleiding met het innemen van medicijnen op afstand
  • wij bieden u specialistische verpleging en thuiszorg
  • wij zijn er voor u en zijn vriendelijk en professioneel
  • er zijn kleine vaste teams voor thuiszorg in Drachten
  • we bieden u alle medische diensten aan huis

 

Meer informatie over thuiszorg in Drachten

Voor vragen over thuiszorg in Drachten vult u het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kun u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- en Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Postadres
Postbus 604
9200AP Drachten
Bezoekadres
Burg. Wuiteweg 140
9203KP Drachten

T (0512) 57 18 00
F (0512) 54 80 03
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.