Thuiszorg Appelscha

ZuidOostZorg biedt verschillende mogelijkheden voor thuiszorg in Appelscha. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en zorgvraag wordt bepaald hoe uw thuiszorg situatie er uit gaat zien. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt en dus krijgt u de zorg die voor u van belang is!

 

Thuiszorg in Appelscha

Als u in Appelscha thuiszorg nodig heeft, dan bent u bij ZuidOostZorg aan het juiste adres. Samen met u gaan we kijken waar u behoefte aan heeft om bij u in Appelscha de juiste thuiszorg te kunnen bieden. Als u thuiszorg krijgt, is de wijkverpleegkundige het aanspreekpunt die altijd dichtbij is en beschikbaar voor u, maar ook voor het team van ZuidOostZorg, de huisarts en voor andere specialisten. Zo bieden wij u optimale thuiszorg in Appelscha.

 

Thuiszorg op maat met moderne technieken

De thuiszorg die wij u bieden ondersteunen we met moderne technieken. Hiermee bieden we flexibele zorg, komt er een medewerker als het nodig is en bieden we ‘Zorg op afstand als het kan. Bijvoorbeeld om u te herinneren bij het innemen van medicijnen met een Medido. Als u op de knop van de Medido drukt, krijgt u het zakje met de benodigde medicijnen. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen of u de medicijnen al heeft ingenomen.

 

Meer informatie over thuiszorg in Appelscha

Wilt u meer weten over thuiszorg in Appelscha? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- en Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.