"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Thuiszorg: Uw zorgvraag is onze basis voor thuishulp

Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt voor optimale thuiszorg. Wij zetten onze kennis en expertise in om u de beste thuiszorg te bieden. Het PREZO keurmerk van ZuidOostZorg is hét thuiszorg kwaliteitsbewijs dat wij dit naar uw wens afstemmen. We denken met u mee en passen de thuiszorg aan op uw behoefte. Onze wijkverpleegkundige helpt u bij het maken van de juiste keuze voor thuiszorg. Want wij vinden het belangrijk dat u zo zelf beslist wat u aan thuiszorg nodig heeft.

  

Thuiszorg in kleine wijkteams

ZorgThuis werkt met kleine wijkteams met een wijkverpleegkundige als spin in het web en verpleegkundigen, verzorgende IG en verzorgenden. De wijkverpleegkundige is het centrale thuiszorg aanspreekpunt: voor u, het team, de huisarts en andere specialisten. U houdt zelf de regie, de wijkverpleegkundige en het team organiseren uw thuiszorg. Door de kleine wijkteams kent u de medewerkers die u thuiszorg verlenen en zij kennen u persoonlijk. 

 

Thuiszorg met de modernste technieken

U krijgt thuiszorg met advies en ondersteuning wanneer u dit wilt. Het kan bijvoorbeeld via een iPad, dit noemen we ‘Zorg op afstand’. Ook kunnen we u ondersteunen om uw medicatie op het juiste tijdstip in te nemen. Zoals met de Medido, die u er aan herinnert om uw medicijnen in te nemen.

 

Thuiszorg met extra hulp

Als het nodig is om thuis aanpassingen te doen zodat u comfortabel zelfstandig blijft wonen, kan de ergotherapeut helpen met aanpassingen in en aan uw woning. Ook kan thuiszorg worden aangevuld met fysiotherapie.

 

Klanttevredenheid Thuiszorg

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de klanten. Ervaringen van klanten zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we klanttevredenheid. Het is belangrijk dat klanttevredenheid betrouwbaar worden gemeten. De CQ-index (Consumer quality-index) is hiervoor de landelijke standaard. De CQ-index bestaat uit een vragenlijst, die ontwikkeld is samen met klanten en patiëntenorganisaties. De vragenlijst meet wat klanten belangrijk vinden en wat hun ervaringen zijn met de zorg. Hier kunt u lezen hoe de klanttevredenheid van ZorgThuis ervaren wordt.

Meer weten over thuiszorg? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.