"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Volledig Pakket Thuis

Volledig Pakket Thuis

Intensieve zorg, gewoon thuis

 

Thuis Best

Natuurlijk wilt u het liefst thuis blijven wonen. Thuis heeft u immers de mensen die u goed kent dichtbij, het mooiste uitzicht en het lekkerste eten. In de vertrouwde omgeving van uw eigen huis bent u op uw best. Met verschillende diensten helpt ZuidOostZorg om zo lang mogelijk veilig en vertrouwd thuis te blijven wonen. U kunt daarbij rekenen op dat beetje extra: wij doen er alles aan om het u thuis zo comfortabel mogelijk te maken, ook als dat soms buiten de reguliere zorgtaken valt.

 

Thuis blijven wonen

Heeft u intensievere zorg nodig, maar wilt u liever niet verhuizen naar een verpleeghuis of woonzorgcentrum? ZuidOostZorg maakt dat graag mogelijk. Met Volledig Pakket Thuis krijgt u alle zorg die u van ons verwacht in onze woonzorgcentra, maar dan in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Samen met de wijkverpleegkundige bepaalt u welke zorg en ondersteuning het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en passend is binnen uw indicatie. Zo kunnen we u zorg op maat bieden zodat u zich thuis op uw best voelt.

 

Voor wie?

Het Volledig Pakket Thuis is voor zelfstandig wonende ouderen die naast de reguliere thuiszorg extra zorg, hulp behandeling of begeleiding nodig hebben. U kunt Volledig Pakket Thuis aanvragen als:

  • U in aanmerking komt voor langdurig verblijf in een woonzorgcentrum of verpleeghuis.
  • U in de nabijheid van één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen woont.
  • Uw thuissituatie geschikt is om veilig en verantwoord zorg te krijgen.

 

Indicatie en kosten

Het Volledig Pakket Thuis valt onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Dat betekent dat u hiervoor een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage moet betalen die inkomensafhankelijk is. ZuidOostZorg helpt u graag met het aanvragen van de indicatie.

 

Heeft u nog vragen? Bel gratis onze cliëntadviseurs op 0800-571 71 71.