Volledig Pakket Thuis

Volledig Pakket Thuis

Intensieve zorg, gewoon thuis

 

Thuis Best

Natuurlijk wilt u het liefst thuis blijven wonen. Thuis heeft u immers de mensen die u goed kent dichtbij, het mooiste uitzicht en het lekkerste eten. In de vertrouwde omgeving van uw eigen huis bent u op uw best. Met verschillende diensten helpt ZuidOostZorg om zo lang mogelijk veilig en vertrouwd thuis te blijven wonen. U kunt daarbij rekenen op dat beetje extra: wij doen er alles aan om het u thuis zo comfortabel mogelijk te maken, ook als dat soms buiten de reguliere zorgtaken valt.

 

Thuis blijven wonen

Heeft u intensievere zorg nodig, maar wilt u liever niet verhuizen naar een verpleeghuis of woonzorgcentrum? ZuidOostZorg maakt dat graag mogelijk. Met Volledig Pakket Thuis krijgt u alle zorg die u van ons verwacht in onze woonzorgcentra, maar dan in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Samen met de wijkverpleegkundige bepaalt u welke zorg en ondersteuning het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en passend is binnen uw indicatie. Zo kunnen we u zorg op maat bieden zodat u zich thuis op uw best voelt.

 

Voor wie?

Het Volledig Pakket Thuis is voor zelfstandig wonende ouderen die naast de reguliere thuiszorg extra zorg, hulp behandeling of begeleiding nodig hebben. U kunt Volledig Pakket Thuis aanvragen als:

  • U in aanmerking komt voor langdurig verblijf in een woonzorgcentrum of verpleeghuis.
  • U in de nabijheid van één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen woont.
  • Uw thuissituatie geschikt is om veilig en verantwoord zorg te krijgen.

 

Indicatie en kosten

Het Volledig Pakket Thuis valt onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Dat betekent dat u hiervoor een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage moet betalen die inkomensafhankelijk is. ZuidOostZorg helpt u graag met het aanvragen van de indicatie.

 

Heeft u nog vragen? Bel gratis onze cliëntadviseurs op 0800-571 71 71.