Gastvrije zorg op basis van volpension

Welkom bij Uitvanhuis! Onze naam is gebaseerd op het Friese ‘útfanhûzjen’ dat ‘logeren’ betekent. En dat is precies wat Uitvanhuis u te bieden heeft: een volledig ingerichte kamer waar u tijdelijk woont. Alleen of samen met uw partner. Omdat we onderdeel zijn van ZuidOostZorg kunt u, indien gewenst, kiezen voor een bijpassend 24-uurs zorgarrangement. Uiteraard helemaal afgestemd op uw zorgvraag.

 

Van alle gemakken voorzien
Bij Uitvanhuis kunt u rekenen op alle gemakken van volpension. Hieronder vallen uw maaltijden, de schoonmaakservice, bedlinnen, kabel-tv, telefoon op de kamer en wifi. Uw maaltijden serveren we graag op uw kamer. Maar u bent ook van harte welkom in ons gezellige restaurant. 

 

Aanvullende diensten

Bij Uitvanhuis stemt u de voorzieningen en diensten helemaal af op uw persoonlijke wensen en
zorgvraag. U kunt, tegen betaling, onder meer gebruik- maken van de volgende services en diensten:

• pedicure,manicure,kapper • wasservice en strijkservice • fitness en gym
• fysiotherapie

• welzijnsactiviteiten
• aanvullende zorg die we op uw persoonlijke wensen afstemmen 

 

Kosten

Het basistarief voor Uitvanhuis’ is € 37,50 per dag. Dit is inclusief: ontbijt, schoonmaak, gebruik linnengoed, kabel, radio/TV en wifi. Uiteraard kunt u bij ons kiezen voor volpension. Dan komen de kosten van de lunch en diner bij en dat bedraagt € 13,00, dit maakt de totale prijs € 50,50. Overige betaalde diensten waar u bij ons gebruik van kunt maken zijn onder andere: waskosten € 8,85 per keer (wassen, drogen en logistieke kosten), telefoonkosten 0,50 per dag en de gebruikelijke kosten per minuut (afhankelijk provider). Hier vindt u overige betaaldiensten.

 

Uw kamer boeken

Voor meer informatie en het boeken van uw kamer in De Miente te Gorredijk belt u gratis met ons Informatie- en Adviescentrum (0800) 571 71 71. We helpen u graag en snel verder!