"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Gastvrije zorg op basis van volpension

Welkom bij Uitvanhuis! Onze naam is gebaseerd op het Friese ‘útfanhûzjen’ dat ‘logeren’ betekent. En dat is precies wat Uitvanhuis u te bieden heeft: een volledig ingerichte kamer waar u tijdelijk woont. Alleen of samen met uw partner. Omdat we onderdeel zijn van ZuidOostZorg kunt u, indien gewenst, kiezen voor een bijpassend 24-uurs zorgarrangement. Uiteraard helemaal afgestemd op uw zorgvraag.

 

Van alle gemakken voorzien
Bij Uitvanhuis kunt u rekenen op alle gemakken van volpension. Hieronder vallen uw maaltijden, de schoonmaakservice, bedlinnen, kabel-tv, telefoon op de kamer en wifi. Uw maaltijden serveren we graag op uw kamer. Maar u bent ook van harte welkom in ons gezellige restaurant. 

 

Aanvullende diensten

Bij Uitvanhuis stemt u de voorzieningen en diensten helemaal af op uw persoonlijke wensen en
zorgvraag. U kunt, tegen betaling, onder meer gebruik- maken van de volgende services en diensten:

• pedicure,manicure,kapper • wasservice en strijkservice • fitness en gym
• fysiotherapie

• welzijnsactiviteiten
• aanvullende zorg die we op uw persoonlijke wensen afstemmen 

 

Kosten

Het basistarief voor Uitvanhuis’ is € 37,50 per dag. Dit is inclusief: ontbijt, schoonmaak, gebruik linnengoed, kabel, radio/TV en wifi. Uiteraard kunt u bij ons kiezen voor volpension. Dan komen de kosten van de lunch en diner bij en dat bedraagt € 13,00, dit maakt de totale prijs € 50,50. Overige betaalde diensten waar u bij ons gebruik van kunt maken zijn onder andere: waskosten € 8,85 per keer (wassen, drogen en logistieke kosten), telefoonkosten 0,50 per dag en de gebruikelijke kosten per minuut (afhankelijk provider). Hier vindt u overige betaaldiensten.

 

Uw kamer boeken

Voor meer informatie en het boeken van uw kamer in De Miente te Gorredijk belt u gratis met ons Informatie- en Adviescentrum (0800) 571 71 71. We helpen u graag en snel verder!