Met één druk op de knop contact!

Personenalarmering met DirectContact geeft net dat beetje extra zekerheid! U kunt met één druk op de knop direct hulp inroepen wanneer u dat nodig heeft. Dit is een geruststellend gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.

 

Waaruit bestaat Personenalarmering DirectContact?

Het personenalarmering DirectContact-pakket bestaat uit een alarmeringskastje en een knop die u om uw pols of hals kunt dragen. Als u gebeld wordt, kunt u met één druk op de knop de telefoon aannemen. Bijvoorbeeld vanuit de keuken of vanaf de bank. Zo heeft u de personenalarmering altijd direct bij de hand.

 

 

Personenalarmering is heel veilig als u écht hulp nodig heeft. Na uw noodoproep via de personenalarmering is er altijd eerst contact met een ervaren en bekwame ZuidOostZorg-centralist. Deze zorgt er voor dat er direct iemand naar u toekomt, zoals we afgesproken hebben. Dit kunnen uw kinderen zijn, uw buren, mantelzorger of een thuiszorg-medewerker.

 

Kosten van personenalarmering

Bij personenalarmering kunt u kiezen uit verschillende abonnementen, passend bij uw situatie. Voor personenalarmering DirectContact met professionele alarmopvolging door ZuidOostZorg betaalt u maandelijks bijvoorbeeld € 26,50. Dit omvat het abonnement (€ 21,50) en de opvolging van alarmoproepen (€ 5,-). Daarnaast gaat het om eenmalige installatie- en verwijderingskosten en kosten voor aansluiten en eventuele kosten voor het bewaren van de sleutel.

 

Korting op personenalarmering DirectContact voor Sûnenzpashouders

U krijgt korting op personenalarmering met de Sûnenz supporterspas. U betaalt dan geen maandelijkse kosten voor professionele opvolging. Klik hier om de Sûnenzpas aan te vragen.

 

Informatie over DirectContact personenalarmering

Wilt u meer informatie over DirectContact personenalarmering? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kun u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Graag ontvang ik informatie over DirectContact personenalarmering:
Naam:*
Straat:*
Huisnummer:*
Postcode:*
Woonplaats:
Telefoonnummer:*
Ik vraag deze informatie aan:
Vul hier niets in a.u.b.