"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Met één druk op de knop contact!

Personenalarmering met DirectContact geeft net dat beetje extra zekerheid! U kunt met één druk op de knop direct hulp inroepen wanneer u dat nodig heeft. Dit is een geruststellend gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.

 

Waaruit bestaat Personenalarmering DirectContact?

Het personenalarmering DirectContact-pakket bestaat uit een alarmeringskastje en een knop die u om uw pols of hals kunt dragen. Als u gebeld wordt, kunt u met één druk op de knop de telefoon aannemen. Bijvoorbeeld vanuit de keuken of vanaf de bank. Zo heeft u de personenalarmering altijd direct bij de hand.

 

 

Personenalarmering is heel veilig als u écht hulp nodig heeft. Na uw noodoproep via de personenalarmering is er altijd eerst contact met een ervaren en bekwame ZuidOostZorg-centralist. Deze zorgt er voor dat er direct iemand naar u toekomt, zoals we afgesproken hebben. Dit kunnen uw kinderen zijn, uw buren, mantelzorger of een thuiszorg-medewerker.

 

Kosten van personenalarmering

Bij personenalarmering kunt u kiezen uit verschillende abonnementen, passend bij uw situatie. Voor personenalarmering DirectContact met professionele alarmopvolging door ZuidOostZorg betaalt u maandelijks bijvoorbeeld € 26,50. Dit omvat het abonnement (€ 21,50) en de opvolging van alarmoproepen (€ 5,-). Daarnaast gaat het om eenmalige installatie- en verwijderingskosten en kosten voor aansluiten en eventuele kosten voor het bewaren van de sleutel.

 

Informatie over DirectContact personenalarmering

Wilt u meer informatie over DirectContact personenalarmering? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kun u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Graag ontvang ik informatie over DirectContact personenalarmering:
Naam:*
Straat:*
Huisnummer:*
Postcode:*
Woonplaats:
Telefoonnummer:*
Ik vraag deze informatie aan:
Vul hier niets in a.u.b.