"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Sûnenz, zo lang mogelijk thuis wonen

Zo lang mogelijk thuis

Sûnenz is er op gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Hier willen we laten zien dat ouder worden mogelijkheden en kansen biedt. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u zelf de regie houdt. U maakt uw eigen keuzes, en denkt actief mee in de eventuele zorg die u geboden wordt.

 

Wij willen mensen, organisaties, initiatieven en ideeën die bijdragen aan een prettig en gezond leven voor 55-plussers in Zuidoost Friesland samenbrengen. Zodat we vanuit het Sûnenz Centrum zorg en ondersteuning kunnen bieden in heel Zuidoost Friesland. In de toekomst willen we samen met u bij u in de buurt activiteiten opzetten.

 

Naast deze drijfveer heeft ZuidOostZorg samen met een groot aantal andere partners in januari 2013 het eerste Sûnenz Centrum neergezet in Drachten. Een voor Nederland uniek centrum waar we met een veelvoud aan partners samenwerken om een bijdrage te leveren aan gezond en vitaal ouder worden voor geheel Zuidoost Friesland! Ons centrum is toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs aan de Burgemeester Wuiteweg 140b in Drachten.

Voor meer informatie over Sûnenz kunt u contact opnemen met:

 

Michel Dijkman, adviseur Sûnenz

m.dijkman@sunenz.nl
06 22 74 95 36

 

Annemarie Ruesen, accountmanager Sûnenz
a.ruesen@sunenz.nl

T. 06 5314 0567

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Sûnenz.