"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Sûnenz, gezond en vitaal ouder worden

Gezond en vitaal ouder worden gaat niet vanzelf. We moeten er iets voor doen! Sûnenz gelooft dat we dat het allerbest samen kunnen doen. Zeker nu de overheid zich verder terugtrekt en we het steeds meer moeten hebben van onszelf en onze omgeving. Voor deze uitdaging zet Sûnenz zich met hart en ziel in!

 

Wij willen mensen, organisaties, initiatieven en ideeën die bijdragen aan een prettig en gezond leven voor 55-plussers in Zuidoost-Friesland samenbrengen. Zodat we vanuit het Sûnenz Centrum zorg en ondersteuning kunnen bieden in heel Zuidoost-Friesland. In de toekomst willen we samen met u bij u in de buurt activiteiten opzetten.

 

Naast deze drijfveer heeft ZuidOostZorg samen met een groot aantal andere partners in januari  2013 het eerste Sûnenz Centrum neergezet in Drachten. Een voor Nederland uniek centrum waar we met een veelvoud aan partners samenwerken om een bijdrage te leveren aan gezond en vitaal ouder worden voor geheel Zuid Oost Friesland! Ons centrum is toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs aan de Burgemeester Wuiteweg 140 in Drachten.

 

Sûnenz en haar partners hebben hun gezamenlijke drijfveer verwoord in het SamenSûnenz manifest. Klik hier om dit in zijn geheel te lezen. PDF DocumentSUNENZ manifest.pdf. Al onze partners steunen SamenSûnenz door het manifest te ondertekenen.

 

Kijk voor meer informatie over Sunenz op de website van Sûnenz