"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Senioren activiteiten bij Stellinghaven Appelscha

 

U bepaalt uw eigen dagindeling
Bij het verpleeghuis is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses. Er zijn zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten. U bepaalt zelf of u zin heeft om mee te doen.

 

Beleeftuin
Bij mooi weer kunt u genieten in de beleeftuin. In deze tuin is van alles te beleven: een doeplein, tuinieren en een klusruimte. Maar u kunt ook gewoon genieten van de mooie bloemen en planten die er zijn. Tevens kunt u vanuit de tuin het bos in wandelen.

 

Geen moment vervelen
Er zijn verschillende voorzieningen in Stellinghaven. Zo is er een winkeltje, kunnen bewoners terecht bij een kapper en pedicure. Daarnaast is er De Brink, de ontmoetingsplek in het verpleeghuis, dat dagelijks is geopend. Ook inwoners van Appelscha en omstreken zijn hier van harte welkom.

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties