"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Senioren activiteiten bij Stellinghaven Appelscha

 

U bepaalt uw eigen dagindeling
Bij het verpleeghuis is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses. Er zijn zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten. U bepaalt zelf of u zin heeft om mee te doen.

 

Beleeftuin
Bij mooi weer kunt u genieten in de beleeftuin. In deze tuin is van alles te beleven: een doeplein, tuinieren en een klusruimte. Maar u kunt ook gewoon genieten van de mooie bloemen en planten die er zijn. Tevens kunt u vanuit de tuin het bos in wandelen.

 

Geen moment vervelen
Er zijn verschillende voorzieningen in Stellinghaven. Zo is er een winkeltje, kunnen bewoners terecht bij een kapper en pedicure. Daarnaast is er De Brink, de ontmoetingsplek in het verpleeghuis, dat dagelijks is geopend. Ook inwoners van Appelscha en omstreken zijn hier van harte welkom.

Bezoekadres
Beatrixoord 1
8426 GM Appelscha

T (0516) 43 88 88
F Fax (0516) 43 88 41
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties