"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Activiteiten in Rispinge

 

Wens van de cliënt
Het aanbod senioren activiteiten is helemaal aangepast aan de wensen van u. Hierdoor ontstaat een levendig scala van activiteiten, voor elk wat wils. De sfeer tijdens de activiteiten is gezellig en ontspannen. De activiteitenbegeleiders willen er graag aan bijdragen, dat cliënten plezierig wonen in Rispinge en hun levensverhaal kunnen voortzetten.

 

 

Allerlei soorten senioren activiteiten in Rispinge
Op de locatie is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses. Het kan bijvoorbeeld gaan om eenmalige activiteiten of om regelmatig terugkerende activiteiten.

Daarnaast organiseren we diverse leuke uitstapjes waar u aan mee kunt doen. "Biljarten, bingo, zingen, gymnastiek en regelmatig diverse optredens. Als u wilt hoeft u zich geen moment te vervelen!

 

 

 

Oefenzaal

Rispinge beschikt over een moderne oefenzaal met verschillende fitnessapparaten. De oefenzaal wordt gebruikt voor verschillende beweegactiviteiten, fitness en de fysiotherapie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekadres
Rispinge 1
9203 ZG Drachten

T (0512) 58 09 00
F (0512) 52 48 89
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties