"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Senioren Activiteiten bij Stellinghaven Oosterwolde

 

Allerlei soorten activiteiten
Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses. Er is van alles te doen. Er zijn zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten. U bepaalt zelf of u zin heeft om mee te doen.

 

Actief meehelpen
Wij vinden het verder belangrijk dat bewoners bij ons kunnen blijven functioneren in een huiselijke omgeving. Daarom kiezen we voor kleine woongroepen en helpen bewoners mee met het huishouden. Dat helpen kan variëren van het meebepalen van het weekmenu, het doen van boodschappen, eten voorbereiden, koken tot en met het doen van de was.

Kas in Stellinghaven Oosterwolde

 

Veel leuke activiteiten
Verpleeghuis Stellinghaven staat midden in Oosterwolde en maakt actief deel uit van het maatschappelijk leven. Zo komen bijvoorbeeld de kleuters van de tegenovergelegen basisschool regelmatig langs om met de bewoners samen te tekenen, schilderen, gymnastiek te doen of gewoon lekker te kletsen tijdens een kop koffie.

 

Computercursussen
Het Seniorweb organiseert computer- en internetcursussen bij ons voor ouderen. Daar kunt u als bewoner van verpleeghuis Stellinghaven ook aan deelnemen. Op die manier leert u in uw eigen tempo met de computer omgaan.

Bezoekadres
Schapekamp 1
8431 HW Oosterwolde

T (0516) 56 82 82
F (0516) 56 82 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties