"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
Vakantiewerkers gezocht Vakantiewerkers gezocht Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde jongere die wel bij ZuidOostZorg vakantiewerk wil doen? Lees meer
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Senioren activiteiten bij Lijtehiem in Ureterp

 

Bepaald door het leefritme
Verpleeghuis Lijtehiem is er voor ouderen die veel ondersteuning nodig hebben, met name op geestelijk gebied. Ons uitgangspunt is dat het dagritme wordt bepaald door het leefritme van u als bewoner. Daarnaast bieden we veel verschillende activiteiten, afgestemd op persoonlijke mogelijkheden, interesses en wensen.

 

Actief houden

We proberen binnen de woning een huiselijke woonomgeving te creëren. Zo wordt er binnen de woning gekookt, waarbij we u actief betrekken. Ook bij andere huishoudelijke taken, zoals het verzorgen van de was en het doen van boodschappen, wordt u betrokken.

 

Activiteiten op maat

De seniorenactiviteiten vinden voornamelijk plaats vanuit de huiskamer. Er zijn daarnaast diverse activiteiten buiten de deur. Cliënten kunnen ook ontspannen in de speciale snoezelkamer. We kijken bij de activiteiten altijd naar de persoonlijke wensen en interesses van de cliënten.

 

Midden in het dorpsleven
Een groot voordeel van verpleeghuis Lijtehiem is dat het midden in Ureterp ligt. Men kan bijvoorbeeld gemakkelijk even naar de bakker wandelen.

 

Gezellig grand café 

Op loopafstand zit woonzorgcentrum  De Lijte, met het sfeervol ingerichte grand café Leave 17. Hier kunt u terecht voor een kop koffie of een drankje. Ook vinden hier veel activiteiten plaats.

 

Grand café De Lijte

Bezoekadres
Dr. Prakkenleane 14
9247 BZ Ureterp

T (0512) 305305
F (0512) 334859
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties